Skyltning och plastfickor

Skyltning och plastfickor

Smart hemgjord professionell skyltning.

Är du i behov av skyltning?  Med dessa nya smarta produkter från Avery, har det blivit enklare än någonsin att skapa egna skyltar med en professionell look. Det finns lösningar på alla typer av informationsåtgärder inom-och utomhus. Skyltarna kan utformas kostnadsfritt med Avery Design & Print Online på www.avery.se

Avery har smarta skyltar med många användningsområden. Välj mellan:

  • Självhäftande plastfickor för A4-papper/skär. Plastfickorna fäster bra på de flesta underlag och passar när du vill uppdatera eller byta ut ditt budskap ofta. Plastfickorna beskyddar bra och ger en professionell finish. Kan användas till Laserprint.
  • Skyltar/Etiketter för fönster. Självhäftande skyltar som du använder till fönster, som sitter säkert på insidan, och där texten kan läsas från utsidan. Etiketten bestå av en papp-del och en plastfolie. Du skriver på papperet medan filmen fungerar som en laminering och skyddar papperet, när skylten är uppklistrad på ett fönster. Du kan också montera skyltarna på dörrar och väggar om du vänder pappers-delen före du sätter upp den.
  • Statiska/avtagbara etiketter. Averys statiska självhäftande skyltar fäster bra på alla släta ytor. De kan fästas om och tas bort flera gånger. Denna etikett är tillverkad av en film som inte kan rivas sönder och är dessutom resistent mot olja, smuts och vatten.

Med Averys avtagbara etiketter kan du enkelt göra en tillfällig skyltning i din butik. Designa själv professionella skyltar och sätt upp på väggarna i butiken.
Skyltarna fastnar utan lim, och är därmed idealiska för tillfällig skyltning. Averys självhäftande skyltar för utomhusbruk är särskilt lämpade som varningsskyltar, informationsskyltar och andra skyltar. Etiketterna är resistenta mot olja, smuts-, vatten-och UV-strålar. Klarar temperaturer från -20 till 80 ° C


Förfina sökning