• Avery L7801-10 Manipulationssäkra etiketter, vita 10 x 48st. ø20
Produktnummer L7801-10
Innehåll 480 Etiketter / 10 Ark
 
Avery L7801-10 inspektionsdatumetiketter är tillverkade med NoPeel, vilket betyder att etiketterna smulas sönder i små flagor när någon försöker ta bort dem. De är manipulationssäkra och varje försök att ta bort etiketten kommer att synas tydligt.
 
Arbetsmiljölagen ställer krav på att företag genom lämpliga kontroller och underhåll ska säkerställa att teknisk utrustning och maskiner som används kontinuerligt hålls i gott skick och uppfyller gällande regler för konstruktion, utrustning och säkerhetsanordningar.

Om du arbetar med inspektion, kontroll eller underhåll av utrustning som exempelvis lyftanordningar och vinschar, tryckkärl, kylutrustning och tryckkärl, stegar, byggnadsställningar, pallyftar, portar, brandsläckare, gasanläggningar osv. är Averys inspektionsdatumetiketter den perfekta lösningen för synlig angivelse av att en obligatorisk besiktning, kontroll eller inspektion har ägt rum.

Etiketterna är runda och är avsedda för att användaren själv designar och skriver ut dem. På så sätt stor flexibilitet i utformningen jämfört med förtryckta inspektionsetiketter.

Du kan välja att skriva datum, månader, årtal, kontrollantens namn, övrig information e.d. på etiketterna och fästa dem på utrustningen. Då råder det ingen tvekan om att en nödvändig inspektion har utförts. Det är en enkel, unik och professionell lösning för både kontrollanten och de som arbetar med utrustningen.

Dessutom är de motståndskraftiga mot vatten och olja samt rengörings-, desinfektions- och lösningsmedel, och temperaturtåliga (-40°C till +100°C). De har 48 etiketter/ark och 480 etiketter/förpackning, och varje etikett mäter Ø 20 mm. Arken är falsade så att du enkelt kan vika arket efter utskrift och ha dem i fickan på arbetskläderna.

Etiketterna kan skrivas ut på alla sv/v- och färglaserskrivare.

Du kan enkelt - och helt gratis - designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår mjukvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designmöjligheter.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha

Avery L7801-10 Manipulationssäkra etiketter, vita 10 x 48st. ø20

  • Tillverkare: Avery
  • Art.nr: L7801-10
  • Tillgänglighet: I lager
  • 549,00 SEK

  • Exkl.moms: 439,20 SEK