Om oss

Techmaster är en Dansk verksamhet som levererar kontorsprodukter till Europa och de skandinaviska länderna. Vi hälsar de nya svenska kunderna välkomna på techmaster.se med en kort introduktion och överblick över de olika produktgrupperna som vi säljer och levererar i Sverige.
Frakt till Sverige går genom GLS / Schenker eller Posten Sverige (Post Nord AB)

Techmaster Dansk Momsregistreringsnummer: DK36346256

Bankkonto Nordea Sverige Kontonummer 3030 04 24434

Besöksadress

Techmaster
Ugletoften 10
5260 Odense S
Danmark

Produktgrupperna omfattar

 • Från Avery
  Etiketter, visitkort, klistermärkem skolprodukter, produkter till branding och merchendising, namnskyltar, pappersprodukter, fotopapper, fotokort, index ark, skyltar för utomhusbruk, flasketiketter, runda etiketter, prisetiketter, starka etiketter, utomhus etiketter, bordkort, säkerhets kort, namnskyltar, magnetiska ark, magnetiska skyltar, självlaminerade produkter, t-shirt transfer, plastfickor, whiteboardpennor, permanenta markers, cs penna, textil penna mm
 • Från Esselte
  Esselte tillverkar kontorsmaterial i hög kvalitet med modern design och färger. Bland Esselte artiklar du kan vara säker på att hitta precis vad som passar dina behov och din stil. Esseltes produkter finns representerade under välkända varumärken: Esselte, Leitz, Rapid, Xyron, Citizen och Primo by HSM.
 • Från DYMO
  DYMO erbjuder olika typer av produkter för kontoret, lagret, hemmet och till och med klassrummet. Allt från enkla präglingsmaskiner, manuella märkmaskiner och skrivbordsprodukter till industriella bärbara produkter, datoranpassade produkter och marknadsledande programvaror och onlinetjänster. DYMO finns här för att underlätta uppgifterna och för att hjälpa dig skapa ett professionellt utseende.
 • Från HP, Canon, Xerox, Epson, Lexmark, Samsung, OKI, Brother m.fl.
  Bläckpatroner, Lasertoner, Fotopapper, reservdelar och Tillbehör