• Avery L4717-20 Slitstarka etiketter, vita 210x148mm, 20 x 2 etiketter
Produktnummer L4717-20
Innehåll 20 Ark / 40 etiketter

Averys vita, slitstarka etiketter är perfekta för hållbar och permanent märkning av IT-utrustning, mobila enheter, verktyg, inventarier med mera. När du märker dina föremål blir det lättare att hitta dem och det blir lättare att hitta rätt ägare efter t.ex. en stöld eller på stora arbetsplatser där flera hantverkare från olika företag arbetar samtidigt.

De vita, slitstarka etiketterna är perfekta för märkning eftersom de är betydligt mer hållbara än pappersetiketter. Etiketterna är tillverkade i ett slitstarkt och hållbart polyestermaterial som inte kan rivas sönder och fäster permanent och säkert.

Etiketterna klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till +80 °C, vilket gör etiketterna perfekta för utomhusbruk i alla väder och inomhusbruk i miljöer som kräver hög hållbarhet.

Etiketterna vänder sig t.ex. till IT-avdelningar, skolor och andra utbildningsinstitutioner, bibliotek och andra offentliga institutioner, företag med öppna kontorsmiljöer, hantverkare, entreprenadföretag som använder mycket IT-utrustning och verktyg.

Avery L4717-20 vita, slitstarka etiketter med 2 etiketter/ark och 40 etiketter/pkt med ett etikettmått på 199,6 x 143,5 mm. Etiketternas storlek är avsedd för större föremål och som skyltar.

Etiketterna kan skrivas ut med alla laserskrivare och färglaserskrivare. Den höga papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter.

Averys JamFREE-garanti säkerställer dessutom att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Du kan enkelt - och helt gratis - designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår mjukvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designmöjligheter. Läs mer om mjukvaran här: www.avery.se/programvara

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha

Avery L4717-20 Slitstarka etiketter, vita 210x148mm, 20 x 2 etiketter

  • Tillverkare: Avery
  • Art.nr: L4717-20
  • Tillgänglighet: I lager
  • 469,00 SEK

  • Exkl.moms: 375,20 SEK