• Avery L4717REV-20 Avtagbara Slitstarka, vita 210x148mm, 20x2 etiketter
Produktnummer L4717REV-20
Innehåll 20 Ark / 40 etiketter

Averys avtagbara, slitstarka etiketter passar bra när du tillfälligt behöver hållbar märkning av olika föremål. Eller för skyltning utomhus där informationen bara gäller under en kortare tid och etiketten därefter enkelt ska kunna tas bort utan att använda lösningsmedel.

Avery avtagbara, slitstarka etiketter uppfyller båda kraven. Etiketterna är tillverkade i ett slitstarkt och hållbart polyestermaterial som inte kan rivas sönder. Etiketterna klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till +80 °C, vilket gör etiketterna perfekta för utomhusbruk i alla väder och inomhusbruk i miljöer som kräver hög hållbarhet.

Dessutom är etiketterna tillverkade med ett klister som gör etiketten avtagbar utan att det lämnar märken av limrester eller märken efter etiketten. Användningsområdena är oändliga, passar bland annat perfekt för handelsträdgårdar och plantskolor med mera, för prisskyltning, blomsterbehållare och andra utomhusskyltar.

För lagerändamål som märkning av hyllkanter, lådor, boxar osv. Marknadsföringsmaterial för utomhusskyltning som ändras regelbundet mm. Avery L4717REV-20 avtagbara, slitstarka etiketter med 2 etiketter/ark och 40 etiketter/pkt med ett etikettmått på 199,6 x 143,5 mm. Etiketternas storlek är avsedd för stora föremål och skyltar.

Etiketterna kan skrivas ut med alla laserskrivare och färglaserskrivare. Den höga papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter.

Averys JamFREE-garanti säkerställer dessutom att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Du kan enkelt - och helt gratis - designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår mjukvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designmöjligheter. Läs mer om mjukvaran här: www.avery.se/programvara

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha

Avery L4717REV-20 Avtagbara Slitstarka, vita 210x148mm, 20x2 etiketter

  • Tillverkare: Avery
  • Art.nr: L4717REV-20
  • Tillgänglighet: I lager
  • 469,00 SEK

  • Exkl.moms: 375,20 SEK