• Avery L6130-20 Slitstarka etiketter, gula 210x148mm, 20 x 2 etiketter
Produktnummer L6130-20
Innehåll 20 Ark / 40 etiketter

Instruktioner, viktiga meddelanden och varningar ska vara klara och tydliga för läsaren! Men hur kan man säkerställa att anvisningar, viktiga meddelanden och varningar uppmärksammas av alla, är lättlästa och sitter kvar där man placerar dem?

Averys starka, gula etiketter är perfekta för permanent, synlig och iögonfallande varningsskyltning och märkning, både inomhus och utomhus, vilket gör etiketten till ett perfekt val. Etiketterna är tillverkade i ett slitstarkt och hållbart polyestermaterial som inte kan rivas sönder och fäster permanent och säkert. Etikettpappret är klargult och papperskvaliteten ger vackra och skarpa utskrifter.

Etiketterna klarar olja, smuts, vatten, fukt, UV-strålning och temperaturer från -20 °C till +80 °C, vilket gör etiketterna perfekta för utomhusbruk i alla väder och inomhusbruk i miljöer som kräver hög hållbarhet.

Användningsområdena inom varningsskyltning och märkning är oändliga. För t.ex. elektriker, installatörer, tillverkningsföretag, måleriföretag, laboratorier, sjukhus, lagerbyggnader, osv. där arbetssäkerheten är viktig och det finns många varningar i samband med användning av tillverkningsutrustning, elskåp, mätskåp med mera.

Avery L6130-20 gula, starka etiketter med 2 etiketter/ark och 40 etiketter/pkt och etikettmått 199,6 x 143,5 mm. Etiketternas storlek är avsedd för skyltning och stora föremål.

Etiketterna kan skrivas ut med alla svart/vita laserskrivare.

Averys JamFREE-garanti säkerställer dessutom att du inte behöver bekymra dig för om etiketterna fastnar i skrivaren och orsakar stopp.

Du kan enkelt - och helt gratis - designa och skriva ut dina Avery-produkter med vår mjukvara Avery Design & Print, som innehåller mallar, grafik och designmöjligheter. Läs mer om mjukvaran här: www.avery.se/programvara

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha

Avery L6130-20 Slitstarka etiketter, gula 210x148mm, 20 x 2 etiketter

  • Tillverkare: Avery
  • Art.nr: L6130-20
  • Tillgänglighet: I lager
  • 469,00 SEK

  • Exkl.moms: 375,20 SEK